Leasense steunt de Belgian Lions

Leasense, dé leasingmaatschappij bij uitstek voor de KMO en kleine zelfstandige is vanaf 1 juli 2016 een sponsorsamenwerking aangegaan met de Belgian Basket Federation.

Leasense is net als velen fan van de basketbalsport en is dan ook enthousiast met het aangaan van een samenwerking met de Belgian Lions!

Caroline Verhoeven, Sales Manager : “Als bedrijf actief in de autoleasing en als liefhebber van de sport vond Leasense in de Belgian Lions een ideaal kanaal voor het uitdragen van onze eigen naam. Wij zullen daarom dit seizoen enkele wagens ter beschikking stellen van de spelers.”
Stefan Garaleas, Secretaris-Generaal van Basketbelgium : “ Wij vonden in Leasense een partner met een hart voor de sport om onze Belgian Lions mee te ondersteunen. Ze hebben geen enkele moeite gespaard om onze noden in te lossen en dat wijst erop dat ze ook voor de klant volop inzetten op service en klanttevredenheid.”

 

Over Leasense : Leasense is een no nonsense KMO, we spreken úw taal en spelen graag kort op de “basketbal”. Low cost, high service, dat zijn wij! Leasense biedt alternatieven om perfect in te spelen op uw objectieven en wensen. Met onze nieuw en bijna nieuwe-wagens zorgen we voor een besparing op de aankoopprijs van de wagens, niet op de kwaliteit en al zeker niet op klantenservice of persoonlijk contact. Wij werken continu aan slimme oplossingen op maat van KMO’s en zelfstandigen.

www.leasense.be