Kyara Linskens en Marjorie Carpréaux op bezoek bij Team Belgium

De traditionele modeshow van het BOIC, waar Team Belgium de kledij richting de Olympische Spelen showt, kan dit jaar omwille van de corona-pandemie niet doorgaan. Het BOIC laat echter op verschillende locaties en corona-proof een clip opnemen. Op 11 april is de release van deze clip. Vorige week was er in Kasterleee (Hoge Riel) de eerste sessie met onder meer turnster Nina Derwael.
Deze week werd in het Provinciehuis van Antwerpen de tweede aflevering ingeblikt. Naast “Gouden Greg” Van Avermaet en Emma Plasschaert gaven ook Belgian Cats Marjorie Carpréaux en Kyara Linskens een acte de présence. Kyara en Marjorie werden door het make-up team onder handen genomen en moesten de verschillende olympische outfits aantrekken. Daarna werden verschillende clips opgenomen. “Leuk dat we hier Team Belgium kunnen vertegenwoordigen en al een blik op onze verschillende uitrustingen kunnen werpen,” zei Marjorie Carpréaux.    De kledij wordt dus pas op 11 april met een digitale modeshow/clip gelanceerd.

Kyara Linskens: “klaar voor comeback”

In oktober liep Kyara Linskens bij haar Italiaanse club Magnolia Campobasso een zware knieblessure. “Na de operatie in Antwerpen bij chirurg De Clercq wachtte een zware revalidatie. Vijf dagen per week zat ik bij de kinesist. Ik moest ook zes weken op krukken lopen. Nadien startte ik de trainingen met coach Philip Mestdagh en fysical-coach Pierre-Yves Kaiser in Kortrijk op. Eerst tweemaal per week en intussen werk ik al drie basketbaltrainingen en met Ann Wauters per week af.  Aansluiten bij een ploeg ga ik dit seizoen niet meer doen. Over een maand eindigen immers bijna overal de vrouwencompetities. Misschien dat ik nog met een team ga meetrainen. Ik kijk vooral uit naar begin mei en de start van de voorbereiding bij de Belgian Cats. Met trainingen en oefenwedstrijden wil ik klaar zijn voor enerzijds het EK en anderzijds de Olympische Spelen,” aldus nog de center van Belgian Cats.

#basketbalbelgium  #BelgianCats  #Crelansport #basketballwithOrange