Jaarboek Basketbal 2020 vers van de pers!

De 41ste editie van het Basketbal Jaarboek is vers van de pers! De redactie brengt een grote bijdrage van de historische kwalificatie van de Belgian Cats voor de Olympische Spelen en een derde Eurobasket op een rij. Ook de Belgian Lions, op weg naar een vijfde opeenvolgende EK, passeren de revue.
De tien clubs uit de EuroMillions League komen uiteraard ook aan bod. Verhalen met onder meer Axel Hervelle, Jullie Allemand, Speler van het Jaar Hans Vanwijn en Speelster van het Jaar Billie Massey fonkelen ook in dit voor de Lage Landen unieke basketbalmagazine. Last but not least worden ook de twaalf eersteklassers bij de vrouwen voorgesteld. Dit alles prachtig in beeld gebracht door de fotoredactie!
Het 41ste Jaarboek basketbal is een uitgave van Druk&Pers bvba en kost slechts 10 euro. Het Jaarboek Basketbal is te verkrijgen in de krantenwinkel. Ook per e-mail (info@drukenpers.be) en via overschrijving (BE 29 4031 05147164). Voor informatie kan u ook op onze website www.jaarboekbasketbal.be en www.annuairebasketbal-ball.be
terecht. Dit collectors Γ§item blijft dan ook een ideaal geschenk voor onder de kerstboom.
#Basketballbelgium #Jaarboekbasketbal41