Duitse titel voor Emmanuella Mayombo en Hatty Nahwezi-Bende en met Keltern

De finale in de Duitse DBBL werd een sweep (3-0) voor Keltern. In de derde wedstrijd won Keltern met 95-69 van Osnabrueck. Bij het Duitse team zijn twee Belgische speelsters actief. Emmanuella Mayombo tekende in de derde partij van de finale van de play-offs voor 7 punten, 1 rebound en 1 assist en Hatty Nahwezi-Bende voor 6 punten en 3 rebounds. Nahwezi-Bende is tevens opgenomen in de preselectie van 24 bij de Belgian Cats. Ze maakte deel uit van de twaalf op het EK WK in 2017 in Tenerife toen de Cats een historische vierde stek veroverden.
Dinsdag kan Emma Meesseman, die een 2-0 voorsprong op zak heeft, in de Russische finale van de play-offs (PBL) met Ekaterinburg en versus Dynamo Kursk, een zesde opeenvolgende titel veroveren. Als Meesseman en co. niet winnen volgt een vierde wedstrijd donderdag en opnieuw in Kursk. Een vijfde en eventueel vijfde wedstrijd is op zondag 2 mei en in Ekaterinburg. 
In de Italiaanse Serie A1 begint Kim Mestdagh ook op dinsdag aan de halve finale van de play-offs met Schio en versus Ragusa.