Belgian Cats: ticketverkoop overstijgt alle verwachtingen 

Alle wedstrijden van het Olympische kwalificatie tornooi in Oostende zijn zo goed als uitverkocht.

De organisatie koos voor een democratisch aanbod van €25 voor 2 wedstrijden per dag. Maandag 23 december startte de verkoop om 14 uur en de aanvraag was dan al zo groot dat de website en ticketingmodule het even begaf. Dit euvel werd snel verholpen en enkele dagen later waren alle tickets voor zaterdag en zondag uitverkocht.

Momenteel resten er nog slechts enkele tickets op donderdag. VIP Tickets zijn nog wel beschikbaar via de website www.tickets.basketballbelgium.be. Fans kunnen nog steeds hun geluk proberen door regelmatig deze site te bezoeken want bestellingen die niet gevolgd zijn door een betaling, worden geannuleerd en dit maakt weer nieuwe plaatsen vrij in verkoop.

Eventverantwoordelijke Mark Bogaert: “We willen ons excuseren bij de fans van het eerste uur wegens de technische mankementen maar zijn tegelijk tevreden door dit overweldigend succes. Meer dan 14.000 fans zullen over 3 dagen afzakken naar de Versluys Dome om onze Cats te steunen in hun ultieme droom: Tokyo 2020. We willen hen vooral bedanken en kijken ernaar uit om ze in de best mogelijke omstandigheden te verwelkomen in Oostende.”
Alle wedstrijden zullen ook te zien zijn op Sporza en op Sporza.be.