Belgian Cats houden fandag op 3 september in K in Kortrijk!

De Belgian Cats zijn uitstekend aan de voorbereiding op de FIBA 2023 World Cup Basketball in Sydney begonnen, met een dubbele overwinning tegen Servië en een 1 op 2 tegen China. En dat zonder sterkhouders Julie Allemand & Emma Meesseman, die nog in de WNBA PLayoffs actief zijn.

Op zaterdag 3 september, kan je de Cats van dichtbij ontmoeten op de fandag in K in Kortrijk. Om 14u30 wordt gestart met een spelersvoorstelling, gehost door Linde Merckpoel. Daarna wordt er tijd gemaakt voor een meet & greet met de fans. Verder zullen er ook tal van nevenactiviteiten plaatsvinden, zoals een photobooth, een fan shop en een shooting contest. Het einde van de fandag is voorzien omstreeks 17u00.

“Voor de speelstersgroep is het contact met de fans heel belangrijk”, verklaart forward Antonia Delaere. “Het feit dat we een fandag op poten zetten waarbij we de fans echt face to face kunnen ontmoeten en spreken, is dan ook enkel positief. Door de verre afstand kunnen veel fans er dit jaar niet bij zijn, maar op deze manier zal de steun toch voelbaar zijn en kunnen we met een goed gevoel naar Australië afreizen.”