Basket Namur Capitale kampioen in Top Division Women

De Raad van Bestuur van Basketball Belgium heeft in de vergadering van heden nota genomen van de mededeling van de club MITHRA CASTORS BRAINE dat het voor de club ten gevolge van de aanhoudende COVID-19 besmettingen in het team niet mogelijk is de wedstrijd tussen MITHRA CASTORS BRAINE en BASKET NAMUR CAPITALE in het kader van de finale van de Play-Offs in Top Division Women, gepland voor vanavond, te spelen.

Gelet op de bepalingen van het PLAY-OFF reglement, goedgekeurd door alle 4 deelnemende clubs, beslist de Raad van Bestuur op voorstel van het departement competitie de club MITHRA CASTORS BRAINE uit  competitie te nemen, zonder enig financieel gevolg.

Bijgevolg verklaart de Raad van Bestuur van Basketball Belgium op basis van administratieve gronden de club BASKET NAMUR CAPITALE kampioen in Top Division Women in het seizoen ’20-’21.

De Raad van Bestuur betreurt het ten zeerste dar alle mogelijkheden om in overleg met beide clubs tot een sportieve oplossing te komen, tevergeefs zijn gebleken.