Ticketverkoop voor WK in Tenerife is gestart!

De Belgian Cats spelen van 22 tot 30 september het WK – voluit de FIBA Women’s Basketball World Cup – in Tenerife, Spanje. Fans die een ticketje willen bemachtigen voor één van de wedstrijden in Tenerife, kunnen die vanaf nu online bestellen. 

De eerste soort tickets die vrijgegeven worden is de zogenaamde ‘venue pass’. De venue pass geeft je toegang tot alle wedstrijden die doorgaan in 1 locatie: in Quico Cabrera, in Santiago Martin of voor de Final Phase. De eerste twee wedstrijden van de Cats spelen ze in de Quico Cabrera Arena, de laatste wedstrijd in de groepsfase spelen ze in de Santiago Martin Arena. Prijzen voor deze tickets gaan van €24,50 tot €112.

Eind juni wordt ook een dagpas, het tweede tickettype, beschikbaar gemaakt en eind juli zullen tickets voor aparte wedstrijden in verkoop gaan. Wie tickets wil kopen, kan terecht op womensbasketballworldcup/2018/tickets.

Mee op reis naar het WK

Supporters die graag mee willen naar het WK om de Cats aan te moedigen, kunnen ook nog steeds intekenen op de groepsreis die georganiseerd wordt door partner TUi. Daarin zijn 2 formules beschikbaar maar kan er ook een individueel traject uitgewerkt worden indien nodig. Zowel vluchten, hotel, maaltijden (half pension), transfers naar de wedstrijden als toegang tot de wedstrijden van de Cats zijn inbegrepen in het aanbod van TUI. Inschrijven kan nog tot eind juni. Meer info vind je op www.basketballbelgium.be/tenerife.