Preselectie Belgian Cats & start ticketverkoop voor olympisch kwalificatietornooi in Oostende

Bondscoach Philip Mestdagh en zijn sportieve staff presenteerden een preselectie van 16 Belgian Cats voor het olympisch kwalificatietornooi in Oostende. 

De Belgian Cats zullen op 6, 8 en 9 februari 2020 in de Versluys Dôme in Oostende strijden tegen Canada, Japan en Zweden en willen zich voor het eerst kwalificeren voor de Olympische Spelen (Tokio 2020).

Preselectie: Allemand Julie, Carpréaux Marjorie, Delaere Antonia, Geldof Serena-Lynn, Leblon Emmeline, Linskens Kyara, Lisowa-Mbaka Maxuella,  Massey Billie, Meesseman Emma, Mestdagh Hanne, Mestdagh Kim, Nauwelaers Heleen, Raman Jana, Ramette Elise , Resimont Laure, Wauters Ann

Wedstrijden & ticketverkoop

De ticketverkoop voor het olympisch kwalificatietornooi in Oostende gaat maandag 23 december om 14u00 van start via www.basketballbelgium.be. De Cats rekenen op hun trouwe fans om die olympische droom en vooral ambitie in eigen land waar te maken!

Het wedstrijdschema

6 februari 2020:

  • 18h05: Japan vs. Zweden
  • 20h35: Canada vs. België
8 februari 2020:
  • 18h05: België vs. Japan
  • 20h35: Zweden vs. Canada
9 februari 2020:
  • 15h00: Zweden vs. België
  • 18h05: Canada vs. Japan
Japan is als organiserend land van de Olympische Spelen in Tokio uiteraard al zeker van een ticket. In Oostende zijn er dus nog twee Olympische tickets te verdelen onder Canada, België en Zweden. Ook de Verenigde Staten zijn als wereldkampioen als zeker van hun plaats op de Olympische Spelen.
#basketballBelgium #crelansport #basketballwithorange #roadtoTokio2020