40 jaar Basketbal Jaarboek vers van de pers!

Het Basketbal Jaarboek is veertig jaar jong! De redactie blikt met een bijlage van 40 Belgische iconen over veertig jaar terug op de geschiedenis van het Belgisch jaarboek basketbal. De 40ste editie brengt uiteraard ook reportages over het schitterend Belgisch basketbaljaar 2019!
De Belgian Cats on the road voor Tokio 2020, de Belgian Lions op weg naar Eurobasket 21, de achtste titel op een rij voor Oostende, de bekerwinst en ongelooflijke campagne van Antwerp Giants in de Champions League en de dubbel bij de vrouwen van Castors Braine. Ook de WNBA-titel van MVP Emma Meesseman en Kim Mestdagh, de winst in de EuroCup van Sam Van Rossom,  de Euroleague-titel van Emma Meesseman en de Franse titel van Julie Allemand passeren de revue.
Last but not least worden ook de twaalf eersteklassers bij de vrouwen  en de veertien tweedeklassers (mannen) voorgesteld. Dit alles prachtig in beeld gebracht door de fotoredactie! Het 40ste Jaarboek basketbal is een uitgave van Druk&Pers bvba en kost slechts 10 euro. Het Jaarboek Basketbal is te verkrijgen in de krantenwinkel. Ook per e-mail (info@drukenpers.be), via overschrijving (BE 29 4031 0514 7164) en onze website www.jaarboekbasketbal.be en www.annuairebasketbal-ball.be. Dit collectors item blijft dan ook een ideaal geschenk voor onder de kerstboom. #Basketbalbelgium #Jaarboektbasketbal40